Αστέριος Διούδης


    Facebook Google Twitter

    Συνάντηση 4η

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΒΟΟΚΗ

    Ο Διαβολομπούκης πήγε μια βόλτα και συνάντησε έναν επιστήμονα που είχε φτιάξει μια εφεύρεση που σε πήγαινε σε όλα τα μέρη του σύμπαντος και την δοκίμασε πρώτη φορά στον Διαβολομπούκη. Ο Διαβολομπούκης πήγε. Ο επιστήμονας πάτησε ένα κουμπί και ο Διαβολομπούκης έφυγε. Ο Διαβολομπούκης βρέθηκε στο ΠΠΣΠΘ στον Όμιλο Δημιουργικής Γραφής. Γνώρισε τα παιδιά στον Όμιλο και τα ρώτησε που βρίσκονταν και τι έκαναν. Τα παιδιά του είπαν ότι γράφουν ιστορίες και ο Διαβολομπούκης είπε να μείνει μαζί τους γιατί του άρεσε να γράφει ιστορίες. 


    ~

    ΤΟΠΙΟ

    Μια μέρα σε μια παραλία που είχε πολλή άμμο, ήρεμα νερά, καράβια, λίγους ανθρώπους, μπαρ, ρηχή θάλασσα και απ' την άλλη πλευρά υπήρχε ένας λόφος που είχε δέντρα χαμηλά και ψηλά, θάμνους, φυτά, ένα ποτάμι και ψηλά είχε πουλιά. Ήμουν χαρούμενος. Εκεί μύριζε θάλασσα. Στο μπαρ υπήρχαν παγωτά, γρανίτες και αξεσουάρ για θάλασσα. Υπήρχαν άνθρωποι που εξερευνούσαν στο λόφο από μονοπάτια.


    ~

    Συνάντηση 6η & 7η


    ΓΙΑΤΙ ΓΕΡΝΕΙ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΠΙΖΑΣ;


    Ο Πύργος της Πίζας όταν χτίστηκε ήθελε να φύγει από τη θέση του και να πάει αλλού, γιατί είχε ένα λόφο μπροστά του και τον εμπόδιζε να βλέπει τα καλύτερα αξιοθέατα της γης. Προσπαθούσε να φύγει αλλά δεν μπορούσε. Μετά από 10 χρόνια πέρασε από εκεί ένας επιστήμονας και τον ρώτησε γιατί ήταν λυπημένος και αυτός του είπε. Ο επιστήμονας είπε ότι θα έφερνε μια εφεύρεση που είχε κάνει. Είχαν περάσει 2 χρόνια και ο Πύργος ήταν λυπημένος γιατί πίστευε ότι δεν θα ερχόταν. Μια μέρα όταν ξύπνησε είχε έρθει ο επιστήμονας και θα τον χτυπούσε με την ακτίνα που έβγαζε η εφεύρεση. Ξαφνικά έβγαλε πόδια και για να τον ευχαριστήσει του έδωσε 500 ευρώ που είχε μαζέψει με τα εισιτήρια που πλήρωναν οι άνθρωποι για να τον δουν. Εξερεύνησε όλη τη γη και ξαναγύρισε στη θέση του. Αποφάσισε ότι χωρίς πόδια ήταν καλύτερα και για αυτό ο επιστήμονας του έβγαλε τα πόδια. Αλλά έμεινε πάντα γερμένος για να βλέπει τα καλύτερα αξιοθέατα της γης. 


    ~

    Συνάντηση 8η




    ~

    Συνάντηση 9η












    Leave a Reply