Δομινίκη Οικονόμου


    Facebook Google Twitter

    Συνάντηση 6η & 7η

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΣ;

    Μια φορά και έναν καιρό, μια ηλιόλουστη μέρα στο σπίτι της Βούλας της πασχαλίτσας γινόταν μια μετακόμιση. Η Βούλα η πασχαλίτσα έλεγε "Τι να κάνω, τι να κάνω;" μέχρι που της ήρθε μια ιδέα να δει τι καιρό θα έχει αύριο. Ανοίγει τη τηλεόραση και πάει στο κανάλι "ΣΚΑΙ". Μαθαίνει ότι θα έχει την πιο χάλια βροχή την Μελανοβροχή που δεν έφευγε με τίποτα. Πέρασαν δυο μέρες η Βούλα νόμιζε πως είχε σταματήσει η Μελανοβροχή έτσι βγήκε έξω μα την πιτσίλισαν.

    Η μελάνη δεν βγήκε ποτέ και έτσι είχαν οι πασχαλίτσες βούλες.


    ~

    ΕΝΑ ΤΟΠΙΟ

    Το τοπίο που φαντάστηκα είναι στη Χαβάη σε μια όμορφη παραλία μαζί με τους φίλους μου που γελούσαμε και ξαπλώναμε στις αιώρες που ήταν κρεμασμένες στους πιο ωραίους φοίνικες της περιοχής. 

    Μπροστά μας πολλοί διάσημοι από διάφορες χώρες που έκαναν μπάνιο και κοιτούσαν τον πλούσιο μπουφέ της παραλίας. 

    Ο μπουφές είχε πάρα πολλά υγιεινά και ανθυγιεινά φαγητά και μύριζαν όλα καταπληκτικά, μα πιο πολύ μύριζαν τα λουκάνικα από το μπάρμπεκιου δίπλα από τον μπουφέ. Όλοι είχαμε μια λιγούρα για α φαγητά που μας έρχονταν να τα φάμε όλα καθώς και πάρα πολλούς θάμνους, χρυσή αμμουδιά και άλλα όμορφα λουλούδια που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ. Πολλά πουλιά πετούσαν πάνω από τη θάλασσα. Αυτό είναι το όμορφο πρωινό που φαντάστηκα.


    Leave a Reply